donderdag 30 augustus 2012

Urban People

Zoals jullie kunnen zien hebben we een paar grote veranderingen gemaakt bij onze blog.
Ten eerste de naam. We vonden Fly Away Everyday niet goed klinken dus we hebben het veranderd naar Urban People. Dat verwijst ook nog naar ons. De ondertitel; By flowers and the moon, heeft ook een duidelijke betekenis. Deze blog word namelijk bijgehouden door ons, Iris en Sophie. Iris is ook de naam van een bloem, vandaar flowers. Sophie heeft als tweede naam Luna, wat maan betekend, vandaar the moon. De vertaling van By flowers and the moon is dus eigenlijk Door Iris en Sophie. 

                      Tumblr_m4nfgwj6nk1rvs81mo1_500_large
Iris flower                                      Half moon

Verder hebben we ook de lay-out nogal veranderd. Het logo moest natuurlijk anders omdat de naam ook veranderd was. De titel van de blog staat in grote, dikke, zwarte letters in tegenstelling tot de ondertitel die in kleine, sierlijke letters staat. We hebben het verder basic gehouden, voornamelijk zwarte letters en een witte achtergrond.

Iets wat we wel nieuw hebben zijn de tabbladen die boven aan de pagina staan, onder de titel. Alle artikels zijn onder verdeeld met labels, zodat het makkelijker is om te kijken. Als je bijvoorbeeld alleen maar artikels wilt lezen over fashion, of alleen maar lifestyle artikelen, kan je bovenaan op een tabblad van dat onderwerp klikken.

We willen graag van jou weten wat je van de vernieuwde blog vind!
Als je op dit artikel klikt kan je onderaan de pagina reageren.

xxx Iris en SophieGeen opmerkingen:

Een reactie posten