dinsdag 4 september 2012

Chloé parfum kettingAl eerder heeft het merk Chloé zoiets handigs uitgebracht. Een ketting met daarin parfum. Het is dat ik er nu pas achter kom dat het bestaat, want ik vind het een geweldige uitvinding. 
De vorige ketting die uitgebracht is, heet Shirley. Blijkbaar vonden meer mensen het geweldig, want door het grote succes is besloten om dit jaar weer een limited edition geur uit te brengen. Dit keer genaamd Bianca.

Het is een roze kleurig medaillon met daarin verstopt het luchtje van Chloé, ook de naam Chloé staat op de buiten kant ingegraveerd. Het is een rozen-achtige geur, zeer vrouwelijk. Nu hoef je dus niet meer je parfumflesje (die eigenlijk veel te groot is) los in je tas te gooien omdat je af en toe iet wil opdoen. Nee, je kan dit gewoon om je nek hangen en je ziet er ook nog fashionable uit!

Het eerste luchtje, Shirley by Chloé, is al te koop bij de Bijenkorf voor 62 euro. Dit nieuwe luchtje, Bianca by Chloé, is vanaf eind september te koop bij de Bijenkorf en bij diverse Douglas winkels.

Wat vind jij hiervan? Laat het weten in een reactie!

xoxo Sophie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten