dinsdag 9 oktober 2012

Herfst collecties nagellak

Het is weer herfst en dat is duidelijk te merken. De bladeren vallen langzaam van de bomen, het regent de hele dag en we moeten weer warme kleren aan. Niet alleen zijn er nieuwe kleding collecties, ook onze nagels krijgen speciale herfstkleurtjes! Hier zijn een aantal voorbeelden:


Essie
809 Miss fancy pants, 807 Don't sweater it, 810 Recessionista, 806 Stylenomics, 805 Head mistress, 808 Skirting the issue.
Mooie donkere herfstkleuren heeft Essie dit najaar voor ons uitgebracht. Bruine, rood/paars achtige en een donkergroene lak. Helemaal stijlvol met deze kleuren op je nagels!
Essie nagellak is te koop bij Etos en DA, ze zijn €9,99 per stuk.


Chanel
561 Suspicious, 559 Frenzy, 563 Vertigo.
Les Essentiels de Chanel is de nieuwe collectie genoemd. De collectie bevat een donker roze kleur, een grijze met heel licht een lila gloed erin en een donkerpaars met lichte glitters erin, die laatste bevat ook wel iets van donker bruin/grijs. Spannende kleuren dus, en heel mooi! Het is een beetje prijzig, maar dit is wel één van de beste merken nagellak die je kan krijgen.
Chanel nagellak kost €22,88 per stuk.


WIC by Herôme
Madras, Agra, Pune, Goa, Bangalore, Jaipur.
WIC staat voor World Inspired Colours. Elke twee maanden komt er een nieuwe lijn uit geïnspireerd op een land. Deze keer is dat India, dat past ook bij de herfst. Met warme najaarskleuren.  
Mooi oranje, een beetje de kleur van het bos in de herfst. Donkergroen, een blauw/grijze kleur met glitters (die lijkt me erg mooi), mysterieus paars met een lichte glam, een lichte goud en een hele donker rood/bruin achtige kleur. 
De nagellak van WIC by Herôme kost €7,50 per stuk.


OPI
Het merk OPI heeft weer een nieuwe lijn met nagellakjes uitgebracht. Deze keer is het thema Duitsland! Twaalf kleurtjes geïnspireerd op het land en de hoofdstad, Berlijn. Donker paars, blauw, grijs en rood zitten in deze collectie. Dan zijn er ook nog een paar lichtere kleuren, heel licht roze/bruinige kleuren en een lichtgroen. Deze nagellak is ook niet heel goedkoop, maar ik vind deze nagellak zelf heel goed. Het ziet er mooi uit op je nagels en blijft lang zitten.
Nagellak van OPI kost €13,95 per stuk.

Dit waren dan een aantal nieuwe collecties die ik jullie wilde laten zien. Wat vind jij van de nieuwe collecties? Welke is favoriet? Ga je deze ook kopen?

x SophieGeen opmerkingen:

Een reactie posten