dinsdag 23 oktober 2012

My nailpolish collection

Ik heb zoveel nagellakjes. Ik vond dat ik ze maar een keer moest ordenen om te kijken wat ik allemaal precies heb. In dit artikel laat ik jullie al mijn lakjes zien met wat informatie erbij. Enjoy!(Van links boven naar rechts onder) 130 Lucky in lilac, 380 Forget-me-not!, 530 Up in the air, 240 Sold out for ever, 280 London's weather forecast, 460 In the bronx, 070 Same seine but different, 210 Just married, 480 Miss piggy reloaded, 460 Sweets for my sweets, 360 Raspberry fields forever

Ik hou van Catrice nagellak. Ze zijn goedkoop (€2,49) en zien er erg mooi uit op je nagels. Er zijn veel mooie kleurtjes en als je het goed aanbrengt blijft het ook nog eens lang zitten.
Te koop bij o.a. Trekpleister en Kruidvat.

NLE46 Ate berries in the canaries, NLT53 Care to danse?, NLH31 Kiss on the chic

Het beste merk nagellak dat ik bezit, vind ik O.P.I. Het is niet alleen mooi, maar blijft ook super lang zitten. A bit expensive though, but worth it. (€13,95)

33 (oranje), 29 (mintgroen)

Ik weet alleen de nummers want die staan op de onderkant, de naam van het lakje staat er jammer genoeg niet op. Verder is nagellak van het merk Essie natuurlijk ook top. Ze zijn €10,- bij de DA en de Etos.

22 (licht roze), 28 (donker roze), 27 (rood)

Deze lakjes van de Hema hebben volgens mij geen naam. Dit is ook niet van bijzondere kwaliteit, ik heb ze eigenlijk bijna nooit op me nagels... Ook is dit rode lakje het enige rode lakje die ik heb, ik hou namelijk niet zo van rood haha. Ze kosten €2,50.

1 (blauw), 37(groen), 27 (roze), 38 (glitter)

Sephora nagellak heeft een breed kwastje zodat je bijna in één keer je hele nagel hebt gelakt. De nagellak zelf is best okee, ik vind alleen de kleuren die ik heb niet zo mooi haha. Die met glitter vind ik wel heel mooi, het is best apart want het heeft een soort rechthoekige stukjes, zilvere mini glittertjes. Ze kosten €5,80.

430 coralicious, 610 pompous, nail rescue

De gekleurde nagellak van Rimmel London heeft ook een aardig breed kwastje en droogt heel snel. Die gekleurde lakjes gebruik ik bijna niet, wel de doorzichtige. Het is belangrijk om een goede base- en topcoat te hebben ter bescherming van je nagel en om te zorgen dat de lak langer blijft zitten en een mooie shine krijgt. Ik gebruik deze doorzichtige voor allebei, als base- en top coat, het zorgt er ook voor dat je nagel een hard laagje krijgt als het ware, dat staat op het flesje; Nail rescue, save me, 14 day hardening treatment. Dus ook als je een klein scheurtje in je nagel hebt kan dit helpen.
De kleurtjes zijn €4,99 en de doorzichtige is €7,99

22 H&M, 002 Etos, 006 Etos, Onbekend merk en nummer komt ergens uit Spanje, 38 Essence, Springfield cosmetics (uit België), 02 Etos

Dit zijn de overige lakjes. Drie van Etos, de witte gebruik ik wel eens als onder laag voor nail art, altijd handig. Verder vind ik de donkerbruine van essence mooi, echt een herfst kleurtje. De lichtblauwe van Springfield cosmetics vind ik ook erg mooi, ik weet niet of die makkelijk is terug te vinden want Springfield is namelijk een kledingmerk.

Kiss nail art, Essence tip painter

Dit zijn allebei lakjes met een heel dun kwastje, perfect voor nail art. De witte van essence kan je ook makkelijker french manicure mee maken.

Ik heb nog een aantal lakjes, maar die zijn meestal niet meer echt bruikbaar. Dit is mijn collectie tot nu toe, er komen er zeker nog meer bij :) Heb jij ook zoveel nagellak of zelfs nog meer? Welke vind jij het mooist? Wat is jouw favoriete nagellak merk? We horen het graag in een reactie! 

xxx Sophie

1 opmerking: